Lediga tjänster

Hösten 2021 söker vi kökspersonal, två tjänster om vardera 75%

Är du social och utåtriktad och har ett brinnande intresse för både mat och människor? Vill du arbeta i en skolmiljö där mötet med människor och gästen står i centrum? Där det är viktigt med bemötande, lyhördhet och samarbete? Då kanske du är den vi söker till en av våra tjänster som kökspersonal på Helsjön folkhögskola!

Vi har två tjänster på omfattningen 75 % med tillträde så snart som möjligt.

Helsjön är en rörelsefolkhögskola med kyrkliga huvudmän. Vi har idag allmän kurs och musiklinje som långa kurser på skolan samt ett antal distanskurser. Skoldelen har plats för 150 heltidsstuderande. Vi har också skolverksamhet i Bergsjön, Göteborg. Helsjön är också en kurs/konferensgård med plats för 100 övernattande gäster.

Verksamheten har 35 anställda och omsätter ca 25 miljoner kronor, med folkhögskoledel och kursgårdsverksamhet.

I köket på Helsjön folkhögskola arbetar personalen efter ett cirkulerande schema och helgtjänst ingår.

Vi söker dig som har köksutbildning och erfarenhet av arbete i storkök. Vi vill att du har kompetens kring vegetarisk mat, matallergier samt specialkoster. De helger du är schemalagd har du utöver arbetet i köket särskilt ansvar som värd/värdinna för våra kursgäster. Eftersom du också står i kiosken när du jobbar helg är det en merit om du har erfarenhet av kassahantering.

Du kan arbeta självständigt både i kallskänk, salladsberedning och med enklare matlagning.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och intresse för vår verksamhet.

För att trivas hos oss och göra ett bra jobb behöver du ha en god samarbetsförmåga, kunna möta och kommunicera med såväl studerande som medarbetare och respektera skolans värdegrund.

Tjänsterna är en tillsvidareanställning på 75 % med 6 månaders provanställning och tillträde efter överenskommelse, snarast möjligt. Har du frågor kontakta Kökschef Kia Björklund 0320- 20 58 35, Rektor Lise-Lotte Wallin 0320- 20 58 33 eller facklig företrädare Anneli Struxsjö, 0320- 20 58 36

Välkommen med din ansökan till info@helsjon.se, ange ”kökspersonal” i ämnesraden.

publicerat av Hanna Isaksson
23 aug, 2021

Helsjön folkhögskola
Helsjön 1, 519 90 Horred

info@helsjon.se
0320-20 58 30