Konferens på Helsjön

Helsjöns kursgård ligger alldeles intill folkhögskolan i en naturskön miljö med nära till skog, berg och sjöar. Vi erbjuder er som konferensgäster lokaler att trivas i, modern teknik, vällagad närproducerad mat och personlig service från bokning till genomförande.

Prisexempel dagskurs: 550 kr/pers.
I priset ingår fm. kaffe med fralla, lunch, em. kaffe med mjuk kaka/bulle och lokalkostnad.

Prisexempel 1dygn med logi i enkelrum: 1 645 kr/pers. I priset ingår fm. kaffe  med fralla, lunch, em. kaffe med mjuk kaka/bulle, kvällsmat och kvällsfika dag 1. Frukost, fm. kaffe, lunch och em. kaffe med mjuk kaka/bulle dag 2 samt logi och lokalkostnad.

Priset är exkl. moms.

Lokaler
Konferenssalen rymmer 40 personer vid bord. I direkt anslutning till konferenssalen ligger två grupprum.

På helger och icke skoltid står även aulan och klassrummen till förfogande som kurslokaler. Då finns goda möjligheter för t.ex. körer och orkestrar att öva i aulan och musiksalarna. Aulan är stor och rymmer gott och väl 150 – 200 personer.

Gymnastiksal, fotbollsplan och flera promenadstigar gör det möjligt att kombinera kursen med lite motion och avkoppling.

Helsjöns kapell är ett rum för stillhet. Det står öppet för varje besökare.  Alla är välkomna att delta i skolans gemensamma morgonbön kl. 8.50 måndag – fredag och mässa 18.30 på onsdagar.

Det går också att hyra Bergshällan,  vårt estethus  om ni vill måla eller jobba med lera. Det kostar 950 kr för heldag och 600 kr för 4 tim. exkl. material och ev. bränning. Priset är exkl. moms.

Utrustning
Trådlöst internet, projektor, TV, DVD- och CD-spelare finns tillgängligt.

För körer och orkestrar finns även tillgång till piano, flygel och övningsrum under helgerna.

Behöver ni annan utrustning eller tillbehör, hör av er!

Bokning och information

Marianne Karlsson, kursgårdsansvarig

bokning@helsjon.se
Telefon: 0320-20 58 40

Ta en rundtur på skolan

Helsjön folkhögskola
Helsjön 1, 519 90 Horred

info@helsjon.se
0320-20 58 30