Pernilla Tilly sköter ekonomin på Helsjön

Hej! Mitt namn är Pernilla Tilly och är nytillträdd ekonom på Helsjön. Efter 18 år inom privata näringslivet var det en stor och helt igenom positiv omställning att komma till en stiftelse med sådana anor som Helsjön har. Det är underbart att få tillbringa dagarna i den här vackra miljön, på en arbetsplats som är så altruistisk och samtidigt mycket professionell.

Det roligaste med mitt jobb är alla inspirerande möten med kompetenta kollegor, ambitiösa studerande och glada gäster på kursgården och i restaurangen.

Att ta över efter Leif Sternfeldt, som nu går i pension efter 27 år, förpliktigar. Det kommer säkert ta ett tag innan jag är insatt i allt, men jag har fått ett fantastiskt fint mottagande av alla här på skolan och en genomtänkt överlämning. Jag ser fram emot att såväl förvalta som utveckla och – inte minst – själv utvecklas, här på Helsjön.

Namn: Pernilla Tilly

Ålder: 45 år

Bor: I centrala Kungsbacka

Arbetar som: Ekonomi- och fastighetsansvarig på Helsjön folkhögskola sedan 1 maj i år

Intressen: Promenera och jogga, baka, sjunga, paddla kajak och skriva. Har många år av ideella engagemang bakom mig samt ett kyrkligt engagemang genom ordförandeskapet i kyrkofullmäktige i Särö pastorat, ett uppdrag jag lämnar efter årets kyrkoval.

publicerat av Tomas Pettersson
7 sep, 2021

Helsjön folkhögskola
Helsjön 1, 519 90 Horred

info@helsjon.se
0320-20 58 30