Vi söker en kock

skrivet av Hanna Isaksson
12 jan, 2022

Helsjön folkhögskola söker en kock 80-100 %

Är du social och utåtriktad och har ett brinnande intresse för både mat och människor? Vill du arbeta i en skolmiljö där mötet med människor och gästen står i centrum? Där det är viktigt med bemötande, lyhördhet och samarbete? Då kanske du är den vi söker till vår tjänst som kökspersonal på Helsjön folkhögskola!

Tjänsten är ett vikariat på 6 månader med möjlighet till tillsvidareanställning och med tillträde så snart som möjligt.

Helsjön är en rörelsefolkhögskola med kyrkliga huvudmän. Vi har idag allmän kurs och musiklinje som långa kurser på skolan samt ett antal distanskurser. Skoldelen har plats för 150 heltidsstuderande. Vi har också skolverksamhet i Bergsjön, Göteborg och SFI i Varberg. Helsjön är också en kurs/konferensgård med plats för 100 övernattande gäster.

Verksamheten har 35 anställda och omsätter ca 25 miljoner, med folkhögskoledel och kursgårdsverksamhet.

I köket på Helsjön folkhögskola arbetar personalen efter ett cirkulerande schema och helgtjänst ingår.

Vi söker dig som har kock-/köksutbildning och erfarenhet av arbete i storkök. Vi vill att du har kompetens kring vegetarisk mat, matallergier samt specialkost. Utbildning/erfarenhet av livsmedelshygien och egenkontroll vill vi också att du har.

Du kan arbeta självständigt både vid grytorna, i kallskänk, salladsberedning och i serveringen.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och intresse för vår verksamhet.

För att trivas hos oss och göra ett bra jobb behöver du ha en god samarbetsförmåga, kunna möta och kommunicera med såväl studerande som medarbetare och respektera skolans värdegrund.

Tjänsten är ett vikariat på 80-100% med stora möjligheter till tillsvidareanställning och med tillträde efter överenskommelse, snarast möjligt.

Har du frågor kontakta kökschef Kia Björklund 0320- 20 58 35, rektor Lise-Lotte Wallin 0320- 20 58 30 eller facklig företrädare Anneli Struxsjö, 0320- 20 58 36

Välkommen med din ansökan senast den 28 januari 2022 till info@helsjon.se, ange ”kock” i ämnesraden.

Helsjön folkhögskola
Helsjön 1, 519 90 Horred

info@helsjon.se
0320-20 58 30