Ny personal på Helsjön

Köket

Från vänster Evy Palm, Karin Curtsson och Helena Johansson

På den här bilden från vänster Evy Klang, Karin Curtsson och Helena JohanssonVälkomna till Helsjön tjejer, vilka är ni?

Jag heter Evy Klang och kommer från Björketorp. Jag har tidigare jobbat i butik, i Lindbergs affär i Björketorp och på Willys i Skene. Senast kommer jag från arbete i köket på klubb Senior i Kinna. På Helsjön jobbar jag med allt i köket utom varmmatlagningen och ibland som helghusmor. KALAS, tycker jag om jobbet här. Det är ett mysigt ställe med trevlig och hjälpsam personal.
På fritiden vilar jag, dansar gärna line dance och  umgås med mina tre barnbarn.

Karin Curtsson heter jag. Jag är nyinflyttad i Idala där jag bor med sambo, 30 kg colliehund och en liten katt. Har jobbat i köket på Sätilaskolan och på förskolor tidigare. På Helsjön jobbar jag som kock. Jag har precis börjat anställningen men har redan en väldigt bra känsla för Helsjön. När jag är ledig renoverar vi på huset och nu är jag nyfiken på vad som kommer att visa sig i trädgården i vår. Det lär nog bli en del arbete där också.

Helena Johansson heter jag och bor sen en tid tillbaka i Öxnevalla där maken, jag och sonen driver en gård med 100-150 nötkreatur.
På Helsjön arbetar jag i köket med alla förekommande uppgifter utom själva matlagningen, och ibland som helghusmor.
När jag inte arbetar så är det fullt upp med djuren hemma. Tidigare har jag jobbat som florist och jobbet på Helsjön tycker jag är härligt och roligt!

Lärare

Jag heter Jenny Hermansson. Tre pojkar,  sambo och hus i Gällinge fyller min fritid. Och så sjunger jag i tre körer. Jag jobbar som mattelärare på Allmän kurs på Helsjön. Jag älskar Helsjön! En fantastisk arbetsplats i en avstressande miljö, god mat och tid att hinna lära och lära känna eleverna.
Jobbade tidigare på högstadiet i många år med matte, NO och spanska. I min ungdom pluggade jag spanska i Malaga och det vackra Ronda i Spanien.

Städ

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ing-Britt Johansson heter jag. Jag bor med maken i Karl-Gustav. Jag jobbar i städgruppen på Helsjön. Vi städar skolans lokaler, toaletterna på internatet och rummen på kurs- och konferensgården. Jobbet är trivsamt och det är lätt att få kontakt med alla på skolan. Det känns som om vi känt varandra länge. Tidigare jobbade jag i många år på industrierna i Kungsäter, både med städning och i produktionen och innan dess var jag hemma med våra fem barn. På fritiden har jag fullt upp med att vara mormor till minsta barnbarnet.