Gitarrlärare – tillsvidareanställning 50-70 %

Vi söker dig som har relevant utbildning med examen från musikhögskolan.

Arbetsuppgifter:

Helsjön söker lärare i elgitarr/gitarr.
Kan du spela klassisk gitarr så är det meriterande.
Vi söker också en lärare i ämnet musikproduktion med kunskaper i Logic X så kan du dessutom undervisa i detta så är det ett stort plus.

I arbetsuppgifterna ingår undervisning i elgitarr/gitarr, ensemble, bruksgitarr, improvisation och PRIK (praktisk instrumentkännedom) samt att tillsammans med kollegor planera och genomföra konserter och projekt.

Gitarrundervisningen bedrivs i form av enskilda lektioner, bruksgitarr i grupp och inriktningen på ensembleundervisningen är framför allt pop och rock.
Vi  lägger stor vikt vid personligt lämplighet. Från att ha varit en klassisk linje har linjens profil ändrats och är idag en genrebred musiklinje: jazz, pop, rock och klassiskt. Eftersom vi fortfarande är i uppbyggnadsfasen så söker vi dig som har engagemang och drivkraft att vara med och utveckla den nya musiklinjen. Detta innebär att procentsatsen kan ökas.

Anställningsvillkor:

Tillsvidare. 50 – 70 % tjänst – beroende på ämneskombination.
Provanställning i 6 månader.
Tillträde vid vårterminsstarten 7 januari 2020.

Sista ansökningsdag 1 december 2019. Intervjuer kommer att ske löpande.
Ansökan skickas med e-post till rektor Lise-Lotte Wallin, lise-lotte.wallin@helsjon.se

Frågor om tjänsten :

Ulrika Johansson, ansvarig linjeledare för musiklinjen 070-43 74 186 eller e-post ulrika.johansson@helsjon.se

Helsjöns folkhögskola
Helsjön ligger naturskönt utanför Horred i Marks kommun. Inom en tremilsradie når man Varberg, Kungsbacka och Kinna. Helsjöns folkhögskola är knuten till Göteborgs stift, som är en av våra huvudmän, tillsammans med Svenska Kyrkans Unga, Sensus och Göteborgs stadsmission.